FAQ

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op!

Deats is een vernieuwde manier om aan een baan in de horeca te komen. We draaien het sollicitatieproces om. Maak snel en eenvoudig een anoniem profiel aan en ontvang de beste aanbiedingen. Ga vrijblijvend in gesprek met de leukste bedrijven en wellicht zit jouw droombaan ertussen.
Aanmelden op Deats is gratis, gemakkelijk en snel. Je hoeft geen cv te maken en jouw profiel is niet zichtbaar voor je huidige werkgever. Maar het mooiste is dat bedrijven op jou gaan solliciteren! Hierdoor kun je eenvoudig aan een mooie nieuwe uitdaging komen, zonder te veel traditioneel sollicitatiegedoe. Ook terwijl je al een mooie baan hebt.
Je hebt geen sollicitatiegedoe en hoeft geen C.V. te maken. Je maakt een keuze uit de beste aanbiedingen en leuke bedrijven en gaat vrijblijvend het gesprek aan. Het scheelt je een hoop tijd en energie.
Goede bedrijven overleven ook corona en zijn juist op zoek naar talent om tijdens en na de coronacrisis grote stappen mee te maken. Dit biedt ook kansen voor jou, want jij kunt nu ook je carrière een boost geven.
Nee, Deats is en blijft altijd gratis voor werknemers. Wél kun je gebruikmaken van extra services, die je kans vergroten om aangenomen te worden.
Jij hebt de controle over welke informatie je deelt op je profiel. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je huidige werkgever jou niet kan zien. Werkgevers zijn vooral geïnteresseerd in jouw werkervaring.
Wij vinden privacy van onze profielen heel belangrijk. Je hebt zelf de controle over welke informatie jij wilt delen. Daarnaast verwerken en bewaren wij jouw gegevens volgens de richtlijnen van de AVG. Dit is de Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Je kan altijd onze Privacybeleid raadplegen.
Je kan instellen dat je huidige werkgever jouw profiel niet kan zien. Dit adviseren wij ook aan alle medewerkers, omdat dit Deats onderscheidt. Indien je je hebt aangemeld in goed overleg met je huidige werkgever, kun je je profiel uiteraard wel zichtbaar maken voor je huidige werkgever.
Wij bekijken en beoordelen jouw profiel. Vervolgens nemen we telefonisch of per mail contact met je op om nog wat aanvullende vragen te stellen en een beter beeld van jou te krijgen. Op basis van deze gegevens matchen onze algoritmes jou aan geschikte uitdagingen.
Deats is voor iedereen die werkzaam is, en/of wil werken binnen de horeca. We hebben hele diverse rollen en profielen, maar ook diverse bedrijven met diverse wensen. Zo kan Deats voor iedereen een goede match maken.
Jij kunt zelf aangeven of je per direct, of pas over een aantal maanden de overstap wilt maken naar je droombaan. Wij hebben een goed beeld van de wensen van de bedrijven en van de werknemers. Doordat wij met algoritmes werken die ingespeeld zijn op jouw wensen, kunnen we snel de juiste matches maken.
Veel bedrijven willen geen vacatures plaatsen. Vaak wordt een functie via-via ingevuld. Veel talent is passief op zoek naar een baan, maar voor een betere stap willen ze wel van baan wisselen. Ze hebben alleen geen zin om hiervoor contant vacaturesites te bezoeken, cv’s te maken en motivatiebrieven te schrijven. Ook weten ze vaak niet wat ze waard zijn in de markt. Veel bedrijven lopen daardoor veel talent mis, terwijl talent niet altijd weet hoe ze aan een mooie baan moeten komen. Wij hebben een goed beeld van de wensen van de bedrijven eēn van de werknemers. Dit ondersteund door onze algoritmes zorgt ervoor dat we snel de juiste matches kunnen maken.
Nee, je kan zelf aangeven in je profiel of je bijvoorbeeld per direct, over 1-3, of over 3-6 maanden je droombaan zoekt.
Een goed profiel maken op Deats is erg makkelijk. Daarnaast staan wij uiteraard altijd klaar om je te helpen en je tips te geven.
Wij geloven dat een goede match snel gemaakt is. Jij bepaalt hoelang je zichtbaar blijft voor de horecabedrijven. Ontvang je geen aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag hoe je de kans vergroot om aanbiedingen te krijgen.
Nee, een match is niet bindend. Een match is vrijblijvend en het is de eerste stap. Na een match kunnen jullie vrijblijvend telefonisch of fysiek afspreken om erachter te komen of dit jouw droombaan is.
Deats is er voor iedereen die wilt werken in de horeca. Horecabedrijven zoeken zowel mensen met weinig tot geen ervaring als zeer ervaren mensen.
Deats is er voor iedereen die wilt werken in de horeca. Iedereen met een horecabaan kan zich aanmelden voor Deats.
Jij kunt zelf aangeven welk salaris jij wilt verdienen. De horecabedrijven geven bij het maken van een match een salarisindicatie op. Indien deze meer dan 10% afwijkt van hetgeen dat jij voor ogen hebt, raden wij jou aan om geen match te maken met het bedrijf. Aangezien bedrijven op jou solliciteren in plaats van andersom, zien we dat er vaak hogere salarissen worden betaald door bedrijven die personeel aannemen via Deats.
Je profiel aanmaken gaat heel snel. Binnen een paar minuten is het gereed. Vervolgens beoordelen wij jouw profiel, en nemen we indien nodig contact met je op om je profiel aan te vullen en definitief te maken.
Je hoeft geen cv te maken.
Nadat er een match is gemaakt, willen de meeste bedrijven wel kennismaken voordat je kan beginnen aan je droombaan.
Deats is een vernieuwde manier om aan een baan in de horeca te komen. We draaien het sollicitatieproces om. Maak snel en eenvoudig een profiel aan en wij helpen je met het vinden van het juiste personeel.
Wij zorgen ervoor dat je goed horeca personeel vindt en kan aannemen. En dat op een venieuwde manier tegen lage kosten van 29 per maand.
Horeca personeel solliciteren nu niet. Op hen wordt gesolliciteerd. En dat maakt Deats mogelijk. Een overgrote van de medewerkers die van baan zou willen wisselen, gaat niet actief op zoek. Dit zijn latente werkzoekers. De mensen die al een baan hebben, maar toch iets missen. Zij willen meer. Zij willen een verbetering. Met Deats bereik je ook de latente werkzoekers, waardoor de kans veel groter wordt dat je een gedreven kandidaat vindt voor in jouw bedrijf. Dat is het voordeel van het sollicitatieproces omdraaien.
Dit is juist het moment om gebruik te maken van Deats, omdat horeca personeel schaars is. En wij op een vernieuwde manier werken.
Wij werken met een vaste prijs van 29,- euro per maand. Kijk op deats.nl/prijzen voor alle voordelen.
De meeste talenten hebben een baan. Ze zijn niet actief op zoek en bekijken zelden tot nooit vacatures. Als er een mooie kans voorbij komt, dan staan ze daar zeker voor open. Deats heeft inzicht in de wensen van het talent om van werkgever te wisselen. Door dit inzicht, kunnen wij goede matches maken. Bovendien stimuleren wij jou als werkgever om bepaalde voorwaarden aan te passen naar de wensen van het talent, zodat jij deze kandidaat sneller aan zal spreken.
Een cv maken en solliciteren wordt door velen als een enorme drempel gezien. Veel horecatalenten hebben al een baan. Ze zijn niet actief op zoek naar een nieuwe baan, waardoor ze niet actief vacatures bekijken. Deze horecatoppers kun je wél bereiken via ons platform, omdat ze hier de kans krijgen om vrijblijvend een profiel aan te maken - zónder sollicitatiegedoe.
Deats gelooft in kwaliteit en niet in kwantiteit. Door onze slimme algoritmes te combineren met de gesprekken die we met horecatalenten en met jou voeren, proberen we zo snel mogelijk tot de perfecte match te komen. We sturen alleen de profielen door van horecatalenten waarvan wij denken dat jullie een perfecte match zijn.
Je betaalt de kosten voor ons abonnement van 29 euro per maand. Dit is maandelijks opzegbaar. Bij een match maken we daarnaast gebruik van detachering. Dit geeft jou en de werknemer zekerheid en flexibiliteit. Bekijk deats.nl/prijzen/ voor de kosten en voordelen.
We werken voor de detachering samen met onze partner JAM! Horeca. Van hen ontvang je één factuur met daarin de loonkosten. Daardoor krijg je voor de medewerker niet te maken met losse kosten voor pensioen, verzekering, vakantiegeld of belastingen. De wettelijke verplichten nemen zij van je over. Bovendien halen zij alle mogelijke subsidies terug en optimaliseren ze alle premies. Zo bespaar je geld. Je krijgt een persoonlijke sparringpartner voor personeelskwesties. Zij lossen situaties met personeel direct voor je op, zoals verzuim, ziekte en ontslag. Jij en je medewerker hebben vaste contactpersonen die op ieder moment klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Dit scheelt je enorm veel uitzoekwerk en gedoe.
Nee. Alleen de bedrijven die een logo en/of quote op de Deats website hebben staan, zijn zichtbaar voor iedereen.
Ja, je kan op zoveel kandidaten solliciteren als je wilt.
Dat zou uiteraard erg jammer zijn. Via de afspraken met onze detacheer partner JAM! kun je afscheid nemen van deze medewerker.
Jij hebt de controle over welke informatie je deelt op je profiel. Wij verwerken en bewaren wij jouw gegevens volgens de richtlijnen van de AVG. Dit is de Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Te allen tijde kan je onze privacyverklaring raadplegen en downloaden op deats.nl/privacybeleid/ Wij verwerken en bewaren wij jouw gegevens volgens de richtlijnen van de AVG. Dit is de Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Te allen tijde kan je onze privacyverklaring raadplegen en downloaden op deats.nl/privacybeleid/

Wij zijn er om je te helpen!

Contact