Deats is ontstaan uit de passie voor horeca. Door ons ga jij op een totaal nieuwe manier een baan of personeel in de horeca vinden.

Het huidige sollicitatieproces in de horeca moet in een nieuw jasje worden gestoken. Dit geldt niet alleen voor de krappe arbeidsmarkt in de tijd voor de coronacrisis. Het is nu minstens net zo belangrijk!

Hoe we ons dit nieuwe proces voorstellen? Laten we starten bij de sleutel tot succes: goed en gelukkig personeel. Deats maakt het mogelijk om de beste matches te maken tussen werknemer of werkgever. Wij draaien namelijk het sollicitatieproces om. Hierdoor wordt een baan zoeken of aanbieden gemakkelijker, sneller en efficiënter.

Geen vacaturewebsites meer bezoeken, mailtjes ontvangen van nieuwe vacatures, CV’s maken, motivatiebrieven schrijven, op gesprek komen en dan hopen dat je het wordt – de alledaagse manier om een baan te vinden is gewoon niet meer van deze tijd.

Het kan ook zijn dat je een vaste baan hebt en geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging. Een uitgebreid sollicitatieproces is dan al snel een reden om deze zoektocht uit te stellen. Helaas weet een nieuwe werkgever je dan niet zo snel te vinden. En dat is natuurlijk eeuwig zonde, want hierdoor loop je misschien een topbaan mis! En andersom, werkgevers lopen toptalent mis.

Of je als werkgever nou hard bent getroffen door de coronacrisis of niet, één ding is zeker: je wilt zo snel mogelijk weer up and running zijn. Dat gaat hand in hand met het pakken van alle kansen waarmee je de verloren maanden goed kunt maken. Heb je de kans om uit te breiden, en zoek je hiervoor goed personeel? Een traag en frustrerend traditioneel sollicitatieproces gaat je daar niet bij helpen – Deats wel. Kijk simpelweg in onze beschikbare pool aan werkzoekers en solliciteer op de horecatopper die je nodig hebt.

Natuurlijk biedt Deats je ook de uitgelezen kans om een kwaliteitsslag te maken. Je hebt misschien direct geen extra personeel nodig. Maar als er een echte topper graag bij jou komt werken, dan is het altijd slim om de deur open te houden.

Nieuwsgierig hoe Deats werkt? Meld je dan hier aan als je in de horeca werkt, en neem contact met ons op als je personeel zoekt.

img

 

Onze visie

In 2030 heeft meer dan de helft van alle horecamedewerkers een baan via Deats gevonden. Daar gaan we voor. We geloven dat we door te specialiseren in horecabanen, de inzet van de laatste technologische mogelijkheden en de juiste (menselijke) begeleiding wij de horeca in Nederland naar een nog hoger niveau kunnen tillen. In tijden van groei en in tijden van crisis.

Hoe doen we dat? Door de juiste mensen met de juiste banen te matchen op een slimme, persoonlijke en efficiënte manier.

Onze missie

Een horecabranche die floreert met gelukkige werkgevers, werknemers en gasten.

Deze bedrijven gingen je voor

Leer hoe deats jou kan helpen!

Contact