Voordelen om kandidaat eerst te detacheren

Is er een match dan detacheren we de kandidaat via onze partner JAM! Horeca.

Zo hebben jullie de tijd om te kijken of het écht de juiste match is. Zie het als een verlengde proeftijd. Bovendien heb je de mogelijkheid om eenvoudig afscheid te nemen indien het niet de juiste match is. Zo betaal je nooit hoge recruitment kosten op voorhand, maar enkel als een geschikte medewerker ook echt werkt.

Na afloop van de afgesproken periode heb je de mogelijkheid om de medewerker kosteloos over te nemen op jouw eigen loonlijst. Zo versterk je via Deats dus eenvoudig en snel jouw team, zonder hoge kosten.

Voordelen van detachering

Geen losse kostenposten

Je ontvangt een factuur met daarin al jouw loonkosten. Je hebt dus geen losse kosten voor pensioen, verzekering, vakantiegeld of belastingen.

Geen risico en gedoe

JAM! neemt al de wettelijke verplichtingen over. Bovendien halen ze alle mogelijke subsidies terig en optimaliseren ze alle premies. Dit bespaart geld.

Een persoonlijke sparringspartner voor al je personeelskwesties

JAM! lost situaties met het personeel direct voor je op, zoals verzuim, ziekte en ontslag. Jij en je werknemer(s) hebben vaste contactpersonen die op ieder moment klaar staan om jouw vragen te beantwoorden. Dit scheelt enorm veel uitzoekwerk en gedoe.

Meer uitleg over JAM!