Deze bedrijven gingen je voor

Snel en makkelijk

Wij maken het aannemen van goed personeel een fluitje van een cent. Niet eindeloos zoeken naar de juiste man of vrouw. Of naar lastig te vullen rollen zoals chefkoks en supervisors. Via Deats kom je in contact met horeca toppers die openstaan voor een nieuwe uitdaging. Je krijgt alleen de profielen te zien die bij jouw vacature passen. Zo hoef je niet oneindig veel sollicitaties te verwerken.

Kwaliteit kandidaten

Wij focussen ons op de top 20% van de arbeidsmarkt. Ambitieuze toppers die toe zijn aan een mooie nieuwe uitdaging. Of talenten die door corona nu elders aan het werk zijn, maar staan te popelen weer terug de horeca in te gaan. Kwalitatieve kandidaten vindt je niet via recruitment sites en advertenties. Wel via Deats.

Lagere recruitmentkosten

Zeg gedag tegen recruiters die bizarre bedragen vragen of peperdure advertenties op social media. Via ons slimme platform gebaseerd op HR kennis en data analyse zien we direct wie de beste matches voor jou zijn. En alleen daar betaal je voor. Voor een fractie van de prijs en tijd die het jou of een recruiter zou kosten.

Horeca talent is schaars door corona

Bijna 90.000 medewerkers hebben in 2020 elders een baan gezocht door de corona situatie. Via Deats brengen we jou in contact met echte horeca talenten die staan te springen om weer terug te stappen in de horeca. Al voordat ze actief op zoek gaan.

Transparant én anoniem

Wij staan voor privacy. Zowel voor de werknemer als de werkgever. Dit betekent dat je alleen gegevens ontvangt als een medewerker een gesprek met je aan wilt gaan. Én dat een medewerker – of een collega-werkgever – niet kan zien dat jij op zoek bent naar een bepaalde rol. Zo schop je niet meteen tegen het zere been van je personeel als je nieuwsgierig bent of er wat beters beschikbaar is. 

Bekijk prijzen

 

Toppers solliciteren niet…

… op hen wordt gesolliciteerd. En dat maakt Deats mogelijk. 80% van de medewerkers die van baan zou willen wisselen, gaat niet actief op zoek. Dit zijn latente werkzoekers. De mensen die al een baan hebben, maar toch iets missen. Zij willen meer. Zij willen een verbetering.

Via Deats brengen wij deze medewerkers en hun wensen in contact met jou. Jij geeft aan wat voor een medewerkers je zoekt en ons algoritme matcht je aan de beste kandidaten.

Hoe werkt het?

Met Deats matchen we jouw bedrijf met top kandidaten uit de markt die precies voldoen aan je wensen.

  • Meld je gratis aan

    Meld je aan via ons contactformulier. Eén van onze HR specialisten neemt contact met je op om samen een mooi profiel aan te maken die goed past bij wie jullie zijn, wat jullie willen uitstralen en waar jullie naar op zoek zijn.

  • Ontvang profielen die precies bij je bedrijf passen

    Onze algoritmes stellen profielen voor die passen bij wensen van jou én het talent. Klik op ‘like’ en het talent ontvangt jouw aanbieding.

  • Ga in gesprek met top kandidaten

    Is het talent geïnteresseerd? Dan delen we de contactgegevens met jou. Er is een match. 
Het is aan jou om een afspraak te maken en het talent binnen te halen.

Nu gratis aanmelden

Wat anderen
zeggen

Meer informatie

We leggen het je graag uit. Druk op de ‘Bel mij nu’ knop en wij nemen direct contact met je op!

Bel mij nu