Deze bedrijven gingen je voor

Slim aannemen

Wij maken het aannemen van goed personeel eenvoudiger. Niet zelf eindeloos zoeken naar de juiste man of vrouw. Of naar lastig te vullen rollen zoals chefkoks en supervisors. Via ons platform inclusief ondersteuning van onze recruitment managers kom je in contact met horecatoppers die openstaan voor een nieuwe uitdaging.

Direct toegang tot kandidaten

Wij hebben een database met horeca toppers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Of talenten die door corona nu elders aan het werk zijn, maar staan te popelen weer terug de horeca in te gaan. Wij helpen met matchen.

Lage kosten

Je betaalt slechts 29 euro per maand. Een fractie van de prijs van normale recruiters of eigen advertenties op social media. Door ons slimme platform gebaseerd op HR kennis en data analyse werken wij effectief.

Horeca personeel is schaars

Bijna 90.000 medewerkers hebben elders een baan gezocht door de corona situatie. Via Deats brengen we jou in contact met echte horeca talenten die staan te springen om weer terug te stappen in de horeca. Al voordat ze actief op zoek gaan.

Transparant én anoniem

Wij staan voor privacy. Zowel voor de werknemer als de werkgever. Dit betekent dat je alleen gegevens ontvangt als een medewerker een gesprek met je aan wilt gaan. Én dat een medewerker – of een collega-werkgever – niet kan zien dat jij op zoek bent naar een bepaalde rol.

Bekijk prijzen

 

Horeca personeel solliciteert nu niet…

… op hen wordt gesolliciteerd. En dat maakt Deats mogelijk. 80% van de medewerkers die van baan zou willen wisselen, gaat niet actief op zoek.

Mensen die nu in andere branches zijn gaan werken, komen alleen terug onder goede voorwaarden.

Via Deats brengen wij deze medewerkers en hun wensen in contact met jou. Jij geeft aan wat voor een medewerkers je zoekt en wij helpen met matchen.

Hoe werkt het?

Met Deats kun je een onbeperkt aantal kandidaten aannemen voor een vaste prijs per maand van 29,- euro. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

 • Direct toegang tot profielen

  Meld je aan en krijg direct toegang tot ons platform met profielen. Onze Recruitment Manager voert een intake met je om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij het helpen vinden van de juiste horecatalenten. Jij selecteert de profielen die passen bij jouw wensen en matcht vervolgens met hen. En dat zo vaak en met zoveel kandidaten als je wilt!

 • Ga in gesprek met kandidaten

  Is het talent geïnteresseerd? Dan delen we de contactgegevens met jou. Maak een afspraak om de kandidaat in real life te ontmoeten.

 • Detacheer de kandidaat

  Willen jij en de kandidaat met elkaar verder? Dan detacheert Deats deze medewerker bij jou via onze partner JAM! Horeca payrolling. Dit gebeurt voor een afgesproken aantal uren en duurt maximaal een half jaar.

  Zo hebben jullie de tijd om te kijken of het écht de juiste match is. Zie het als een verlengde proeftijd. Bovendien heb je de mogelijkheid om eenvoudig afscheid te nemen indien het niet de juiste match is. Zo betaal je dus nooit hoge recruitment kosten op voorhand, maar enkel als een geschikte medewerker ook echt werkt.

  Na afloop van de afgesproken periode heb je de mogelijkheid om de medewerker kosteloos over te nemen op jouw eigen loonlijst. Zo versterk je via Deats dus eenvoudig en snel jouw team, zonder hoge kosten!

  Meer over de voordelen de werkwijze van Deats en detachering vind je in onze FAQ.

Nu aanmelden

Wat anderen
zeggen

Meer informatie

We leggen het je graag uit. Druk op de ‘Bel mij nu’ knop en wij nemen direct contact met je op!