horecapersoneel

stijlenvorm

Zo vind je getalenteerd horecapersoneel na de horeca-heropening

Actualiteiten

Sinds kort zoekt heel Nederland weer tot 22:00 uur de gezelligheid op in restaurants en cafés. Topnieuws natuurlijk voor de horecasector! Maar uit eerder Deats onderzoek blijkt al: er is een groot tekort aan horecapersoneel. Dit tekort is door de heropening opnieuw enorm gegroeid. De overvloed aan vacatures zorgt ervoor dat potentieel personeel door de bomen het bos niet meer ziet. Hier hebben wij een oplossing op gevonden. Lees je mee?

horecapersoneel

De horeca is weer tot 22:00 uur open, en dus is de vraag naar horecapersoneel weer enorm

Zelf het leukste horecapersoneel selecteren

Via Deats heb je een poule van meer dan 3.000 profielen tot je beschikking. Hier solliciteer jij als horecaondernemer eenvoudig en snel op de mensen die jou aanspreken. Je hoort het goed: Deats hanteert een omgekeerd sollicitatieproces. Jij solliciteert op horecatalent, in plaats van andersom.

Hoe het precies werkt

Via jouw persoonlijke portal heb je 24/7 inzicht in de nieuwste aanmeldingen van horecatalent bij jou in de buurt. In de wish list van de talenten lees je waar zij naar op zoek zijn, inclusief salaris en functie. Het is dan aan jou om te beslissen welke medewerkers je bevallen, en om deze te liken. Gaat de werknemer met jouw voorstel akkoord, dan is er een match! Lees er hier meer informatie over

Bovendien kun je filteren op jouw ideale medewerker. Zo heb je binnen een mum van tijd een overzicht van talenten die aan jouw wensen voldoen. Zo heeft Brouwerij Troost via Deats Babette gevonden, die helemaal haar plek heeft gevonden als Assistent Manager in de horecazaak.

horecapersoneel

Babette is inmiddels alweer geruime tijd bij Brouwerij Troost aan de slag via Deats

 

Benieuwd naar meer?

En heb je meer vragen? Contact ons dan via kevin@deats.nl, vinden we leuk! Ben je een werkgever op zoek naar werknemers, meld je dan nu hier aan. Bekijk ook eens onze Kennisbank, waar je allemaal horeca-gerelateerde artikelen vindt. Ook zijn we te vinden op Instagram, LinkedIn en Facebook.

 

Avatar

Over de auteur

ojonon

Alle posts van stijlenvorm